tiistai 18. maaliskuuta 2014

ICT 2015-toimintaohjelman sihteeristö kuulee Mikkelin edustajia

ICT 2015 –toimintaohjelman sihteeristö esitti kutsun Mikkelin kaupungin edustajille tulla kertomaan kaupungin digitaalisista hankkeista. Sihteeristön puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilän kanssa pidetyssä valmistelupalaverissa sovittiin että Mikkelin edustajat kertovat neljästä asiakokonaisuudesta: kaupungin toteuttamasta innovatiivisesta hankinnasta, vuorovaikutteisesta kuntasuunnittelusta, Tajua Mut-liputusjärjestelmästä sekä monikanavaisen asiakaspalvelukeskuksen kehittämisestä.

Innovatiiviset hankinnat ovat sihteeristön ja ohjelman painopiste tänä vuonna. Mikkeli on tehnyt uraauurtavaa työtä hankinnan toteuttamiseksi, ja tästä saaduista kokemuksista halutaan kuulla.

Innovatiivinen hankinta on toteutettu hankintalain mukaan, mutta sen peruskysymys on ollut ratkaisevasti erilainen kuin ICT- ja monissa muissa hankinnoissa. Mikkelin kaupunki ei ole ostanut valmiita ratkaisuja vaan on haastanut yritykset ratkomaan yhdessä kaupungin kanssa kahta haastetta sähköisissä palveluissa. Nämä haasteet ovat, minkälaisilla sähköisillä palveluratkaisuilla kaupungin tuottavuutta ja asiakashyötyä saadaan parannettua.

Sihteeristö kuulee Mikkelin kaupungin kokemuksista 29.4.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti