Kilpailun palkinnot

Mahdollisuus esittää oma ehdotus palkintotilaisuudessa ja saada se julkaisuun


Avoin kilpailu on oiva mahdollisuus saada omalle idealle näkyvyyttä ja asiantuntijoiden tuki. Kaikissa sarjoissa maksimissaan kolme esitystä palkitaan.


Sarja 1. Innovatiiviset digitaaliset ideat – kansalaisten sarja


1. Palkinto – Hanhifarmin herkkukori

Hauhalan Hanhifarmi henkilöityy hienosti aktiiviseen ja ahkeraan yrittäjäpariskuntaan, Virpi ja Antti Rantalaiseen, jotka ovat kehittäneet Hauhalan Hanhifarmista hanhituotannon huippuosaajan. Hanhet kasvatetaan eettisesti Hanhifarmilla puhtaassa eteläsavolaisessa luonnossa. Tämän tuloksena Hanhifarmi pystyy toimittamaan huippulaatuisia lihatuotteita ja maukkaita hanhijalosteita niin ravintoihin, tukkukauppoihin kuin kauppoihinkin. Hyvin on strategista: Yritysten hyvinvointi – Ympäristön hyvinvointi – Kuntalaisten hyvinvointi.

Lisäksi palkintoon kuuluu 600 euron stipendi.


2. Palkinto – Ostosmatka Mikkelin lähiruokatorille

Toisena palkintona on 200 euroa ostosrahaa Mikkelin lähiruokatorille – torille ja kauppahalliin. Mukaan lähtee intohimoinen lähiruokakannustaja ostoskumppaniksesi.

Lisäksi palkintoon kuuluu 400 euron stipendi.


3. Palkinto – lähiruokalounas

Kolmantena palkintona on lounas sinulle ja ystävällesi Bistro Vileessä

Lisäksi palkintoon kuuluu 200 euron stipendi.


Sarja 2. Tuottavat digitaaliset ratkaisut – organisaatiosarja


2A. Yhteiseen kehittämishankkeeseen tähtäävät ratkaisut


Tässä osassa palkitaan enintään kolme hanketta, joita lähdetään Mikkelin parhaiden asiantuntijoiden kanssa valmistelemaan kehittämisprojektiksi. Mikkelin kaupunki sitoutuu projektin toteuttamiseen ja mahdollistamiseen sekä neuvotteluihin yrityksen ja projektirahoittajien kanssa. 

2B. Hankintavalmisteluun lähtevät ratkaisut


Mikkelin kaupunkikonserni ostaa 200 miljoonalla eurolla vuosittain. Ostajia on kaupunkiorganisaatiossa kymmeniä – siinä verkosto yrittäjille, jossa kannattaa toimia! Tässä sarjassa tähtäämme vähintään kolmeen hankintavalmisteluun. 

2C. Suoraan hankintaan tähtäävät ratkaisut


Osa esitetyistä ratkaisuista voidaan hankkia myös suoraan. Edellytyksenä on, että esitetty ratkaisu täyttää kaikki kilpailussa vaaditut kriteerit ja on nopeasti käyttöönotettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti