torstai 19. joulukuuta 2013

Jatko avoimessa kilpailussa palkittujen yritysten kanssa?

Palkinnot on jaettu, miten jatketaan "Arkea helpottavat digitaaliset ratkaisut" -kilpailussa palkittujen yritysten kanssa?

Kilpailuun osallistui yhteensä 40 yritystä, joista 11 palkittiin kolmessa eri sarjassa: suorahankintapilotit (4), tuotekehityshankkeet (5) ja hankintakumppanuudet (2).

Mikkelin kaupunki solmii 23.12.2013 alkaen sopimukset kolmen yrityksen kanssa pilottihankinnoista. Tuottavuushyötyjä ja kuntalaisten arkea helpottavia palveluita halutaan kokeilla vuoden ajan ja seurata palvelujen käyttöä ja tuomia hyötyjä. Yritykset ja Mikkelin kaupunki tulevat kertomaan piloteista sosiaalisessa mediassa ja Mikkeli Smart City 2020 -blogissa. Yhden palkitun yrityksen kanssa jatkokeskustelua hyödyntämisestä käydään tammikuussa 2014. 

Tuotekehityshankkeita sparrataan yhdessä kaupungin, yritysten ja Miktechissä aloittavan digitaalisen liiketoiminnan kehitysjohtajan kanssa. Tekesiin toimitetaan vielä listat palkituista yrityksistä sekä eteenpäin menevistä tuotekehityshankkeista.

Hankintakumppanuudet selvitetään alkuvuodesta 2014.

"Arkea helpottavat digitaaliset ratkaisut" -kilpailun ja koko innovatiivisen hankinnan prosessi kuvataan ja dokumentoidaan myös Kitkaton Suomi -toimintaohjelmaa varten. Kyseisessä ohjelmassa vuoden 2014 yhtenä painopisteenä tulee olemaan kuntapalveluiden digitalisointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti