tiistai 22. lokakuuta 2013

Laita ideasi tuottamaan - luvassa mainetta ja mammonaa

Onko sinulla jokin idea, miten kaupungin palveluita voitaisiin digitalisoimalla parantaa ja siten lisätä palveluiden tuottavuutta ja kaupunkilaisten arjen laatua? Nyt kannattaa laittaa ideat tuottamaan ja osallistua avoimeen kilpailuun, jossa etsitään arkea helpottavia digitaalisia ratkaisuja.

Kilpailu on kaikille avoin. Siihen voivat osallistua suuret ja pienet yritykset, yhteisöt sekä yksittäiset kansalaiset. Avoimessa kilpailussa etsitään ratkaisuja kahdessa eri sarjassa:

Sarja1. Innovatiiviset digitaaliset ideat – kansalaisten sarja

Innovatiivinen idea voi olla suuri tai pieni kansalaisten arkea helpottava ja kaupungin tuottavuutta parantava digitaalinen ratkaisu. Voisiko kaupungin asioita hoitaa sujuvammin ja fiksummin? Miten asiointi voisi olla sujuvampaa? Voisiko palveluja tuottaa uudella tavalla? Palkitsemme loppukilpailussa maksimissaan kolme parhainta digitaalista ideaa.
 

Sarja 2. Tuottavat digitaaliset ratkaisut – organisaatiosarja

Tuottavat ratkaisut -sarjassa haemme digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla asukkaiden arki helpottuu ja tuottavuus lisääntyy. Ratkaisut voivat olla:

A. Kaupungin ja kilpailuun osallistuvan organisaation yhteiseen kehitysprojektiin tähtääviä ratkaisuja - Kehittämiskumppanuus
B. Kaupungin hankintavalmisteluun lähteviä ratkaisuehdotuksia - Hankintakumppanuus tai
C. Suoraan hankintaan tähtääviä nopeita pilotteja - Suorahankintapilotit

Palkinnot

Kaikissa sarjoissa maksimissaan kolme esitystä palkitaan. Kurkkaa palkinnot kohdasta "Kilpailun palkinnot". Palkintoihin pääset tutustumaan myös kilpailun Facebook-sivuilta.

Miten kilpailuun voi osallistua?

Ohjeet kilpailuun osallistumisesta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti