tiistai 26. marraskuuta 2013

Kaikille avoin tilaisuus Mikkelissä!

Tervetuloa kuuntelemaan minkälaisia ratkaisuehdotuksia kilpailu tuotti!

Huomenna keskiviikkona 27.11.2013 kilpailuun saadut ratkaisuehdotukset ovat esillä kaikille avoimessa tilaisuudessa Stellan tähtitorilla kello 13-15. Tilaisuudessa 12 yritystä tai kuntalaista kertovat omasta ratkaisuehdotuksestaan. Paikalla ovat myös asiantuntijat jotka kuvaavat digitaalista arkea omasta näkökulmastaan.

"Mikkeli tähtää kaupungiksi, jonka palvelut helpottavat kuntalaisten arkea ja jonka tuottavuus kehittyy myönteisesti. Tämä kilpailu osoitta, että nämä kaksi tavoitetta on myös mahdollista yhditää. Olemme tyytyväisiä että Mikkelin kilpailu herätti kiinnostusta ja saimme mukaan myös pieniä yrityksiä." -Mikkelin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Satu Taavitsainen

Esimerkiksi Anvia tarjosi Helppo Nappi -yhteydenpitopalvelua, jolla voidaan edistää asiakkaiden osallisuutta sosiaali- ja terveyspalveluissa. Pieni Piiri -palvelu keskittyy erityisesti vanhusten yhteisöllisyyden parantamiseen tuomalla läheiset ja terveysalan ammattilaiset sovelluksen avulla yhden kosketuksen päähän. Coreorientin kehittämä Piggybaggy -palvelu vastaa kilpailuehdotuksellaan kaupungin sisäiseen tavaralogistiikkaan joukkoistamalla eri palveluihin liittyvät tavarankuljetukset, jolloin on mahdollista samanaikaisesti parantaa palveluiden tehokkuutta ja alentaa niiden tuottamisesta aiheutuvia kustannuksia.

Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan minkälaisia ratkaisuehdotuksia avoin kilpailu tuotti! Huomenna keskiviikkona 27.11.2013 Stellan tähtitorille kello 13-15. Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti